fbpx
Tala med vår expert online, eller ring +372 605 4895
Producerat mer än 4214 bostäder

Om oss

Vilka vi är

log-house2

Palmatins uppdrag är att skapa en ekologiskt sund livsmiljö och garantera nöjda kunder.

Vår vision är att garantera en motståndskraftig och hållbar livsmiljö för kommande generationer genom att bygga timmerhus där vi använder historiskt förknippade principer samt de bästa möjligheterna modern teknologi kan erbjuda.

Palmatin husprodusenter är ett familjeföretag som är 100% baserat på estniskt privatkapital. Palmatin husprodusenter har varit verksamma inom timmerhusdesign, -tillverkning och -bygge sedan 1995.

Företagets förvaltning bidrar till utbildning av framtida husprodusenter och -byggare. (Genom att ge föreläsningar och delta i examineringarna).

De som jobbar i säljteamet är erfarna och flerspråkiga – de talar flytande i engelska, estniska, finska, franska, tyska, italienska och ryska.

Palmatin har professionella tillverknings-, ingenjörs- och budgeteringsteam som har många års erfarenhet inom sina respektive områden.

För att kunna möta kundernas behov har vi investerat i en ny produktionslinje och fabrik, vilket gör att vi kan erbjuda elementhus. Du kan besöka vår hemsida som är tillägnad elementhus här.

Varför välja husprodusenter Palmatin?

1

Palmatins trumfkort är lång erfarenhet och pålitlighet – en pålitlig partner i över 17 år.

Tack vare vår långa erfarenhet av timmerhus får våra kunder tillgång till de lösningar som har visat sig fungera bäst i praktiken.

Vi har långvariga och pålitliga relationer med partners som vi har samarbetat med i över 10 år.  Det är viktigt för oss att vi kan försäkra våra kunder om att vår partner, som de kan fråga om information och råd, kommer att vara där i många år framöver.

Republiken Estland har utfärdat följande verksamhetstillstånd till Palmatin:

  • Licensnummer EP10418108-0001 sedan 2003 för design/ingenjörskonst
  • Licensnummer EK10418108-0001 sedan 2003 för expertgenomförande av byggprojekt och byggnader
  • Licensnummer EJ10418108-0001 sedan 2003 för byggledning
  • Licensnummer EH10418108-0001 sedan 2003 för konstruktion/byggnad

Vi värdesätter professionell kundorienterad service

customer

Professionell kundorienterad service bygger på rådgivande konsultationer samt rekommendationer på praktiska lösningar.

Vi värdesätter kundrelationer och har tillämpat ett kundorienterat system. Säljexperten, med vilken kunden startar en konversation, kommer också att vara dennes projektledare. Detta innebär att kunden har en pålitlig person som alltid kommer att svara på alla frågor under hela byggprocessen av huset.

Säljexperterna är högt kvalificerade specialister med över 10 års erfarenhet inom området.

Dessutom är det av yttersta vikt att kunna svara snabbt på prisförfrågningar. Vi garanterar svar inom 24 timmar på vardagar!

Brett utbud av produkter och tjänster

wide-range-of-products

Vi erbjuder 34 olika stockprofiler och 4 typer av anslutningar (taditionella korsknutar, stadsknutarlaxknutardubbla korsknutar)

För komplexa takkonstruktioner kan väggarna på den första våningen göras som “färdigkapade” timmerramar i trä.

Förutom “färdigkapade” timmerramar i trä gör vi också hus baserade på den så kallade ”Post & Beam” -teknologin.

Palmatins mål är att göra kundens liv så enkelt som möjligt genom att erbjuda en komplett service för att skapa ett hem – planering, design, konstruktion, tillverkning, transport och montering.

Modern produktionsutrustning och teknologi

Palmatin-0084

Alla trämaterial som används i Palmatins timmerhus tillverkas i vår fabrik, vilket gör att vi kan garantera en jämn och hög kvalitet. Genom att använda moderna CNC-automatiska produktionslinjer ger detta oss möjlighet att erbjuda lösningar till många komplexa hopsättningar.

Vi använder CAD-program för att konstruera våra timmerhus.

Tillverkningsprocessen är förenlig med  ISO 9001:2015 ledningssystem, vilket resulterar i ett bättre förhållande mellan pris och kvalitet.

Trygg och säker leverans – en av de viktigaste prioriteringarna för Palmatin

Palmatin-veoauto-1024x665

Vi håller alltid överenskommen deadline, vilket är mycket viktigt för att du ska kunna fortsätta med din planering.

Vi kan garantera punktliga leveranser tack vare effektiva CNC-automatiska produktionslinjer och smidig produktionsledning.

Korrekt budgetsystem

budgeting

I samarbete med Tallinn University of Technology har vi skapat ett speciellt datorprogram för att kunna beräkna kostnaden för ett timmerhus i ett tidigt skede.

Med hjälp av detta budgeteringsprogram och erfarna revisorer kan vi garantera en korrekt kostnadsbaserad offert.

Erfarenhet

uued-lipud

Under Palmatins 22 år inom timmerhusbranschen har vi sålt över 3856 timmerhus, främst till Europa, men också till mer fjärran länder.

Under våra 22 år av erfarenhet har vi:

Våra timmerhus kan hittas i Österrike, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Holland, Irland, Italien, Korea, Japan, Luxemburg, Norge, Panama, Polen, Ryssland, Slovenien, Spanien, Sverige, Ukraina, Storbritannien och USA.