fbpx
Keskustele asiantuntijamme kanssa netissä, tai soita +372 605 4895
Olemme valmistaneet yli 4214 hirsitaloa

Talot

Palmatin Oy on perheyritys, ja se on perustettu 100-prosenttisesti yksityisellä virolaisella pääomalla. Palmatin Oy on suunnitellut, valmistanut ja rakentanut hirsitaloja vuodesta 1995. Yrityksen johto osallistuu tulevaisuuden puutalovalmistajien ja -rakentajien koulutukseen. Myyntitiimi on kokenut ja kielitaitoinen: puhuu sujuvasti englantia, viroa, suomea, ranskaa, saksaa, italiaa ja venäjää. Palmatinilla on ammattitaitoiset valmistus-, suunnittelu- ja budjetointitiimit, joilla on vuosien kokemus aloiltaan.

Elementtitalo

Katso hirsitalovalikoimaamme

Elementtitalo

Elementtitalo on moderni ratkaisu energiatehokkaan talon rakentamiseen nopeasti ja laadukkaasti. Elementtitalo on yksi yleisimmistä asuinrakennusten / talojen tyypeistä, ja se on vuosien mittaan osoittautunut aikaa sekä muutoinkin kestäväksi.

Hirsitalo

Katso hirsitalovalikoimaamme

Hirsitalo

Olet päättänyt luoda kodin, jolla on terveellinen asuinympäristö, eli nykyaikaisen hirsitalon – valitse sopiva projekti hirsitalomallistostamme ja pyydä tarjous. Vuosien hirsitalojen suunnittelu-, valmistus- ja rakennuskokemuksellamme voimme tarjota sinulle hirsitaloja seuraavissa tuoteryhmissä: hirsinen omakotitalo, hirsimökit ja vapaa-ajan asunnot, yleiset hirsirakennukset, hirsisaunat.